Şcoală de vară pentru elevi, la Tecuci

Şcoală de vară pentru elevi, la Tecuci
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Casa de Cultură din Tecuci organizează, în perioada vacanței, o școală de vară pentru elevi, cu o varietate de ateliere menite să stimuleze creativitatea și să dezvolte diverse abilități. Anul acesta, şcoala de vară se va desfăşura în perioada 5 iulie - 30 august. Printre atelierele şi cursurile anunţate de organizatori se află: atelier de cusut tradițional specific portului popular românesc, atelier de confecționat măști populare, curs de actorie, curs de șah, masterclass de canto, atelier de olărit. Înscrierile se pot face la Casa de Cultură, până pe 4 iulie.

Citit 418 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2024 05:37

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro