Gălăţenii, premianţi la Olimpiada Națională de Aritmetică Mentală SmartyKids (FOTO)

Gălăţenii, premianţi la Olimpiada Națională de Aritmetică Mentală SmartyKids (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Veşti bune de la copiii minunaţi ai Galaţiului, pe care "Viaţa liberă" îi promovează şi îi sprijină, astfel încât să îşi întindă aripile cât mai mult

Aşa cum am aflat de la profesorii implicaţi, Daniela Irimia, Roxana Gavrilă și Mihaela Sofronea, cursanții Centrului SmartyKids Galați Central au avut parte de două zile pline de emoții, de reușite și de autodepășiri. După două luni de antrenamente intense, isteţii au participat la Olimpiada Națională de Aritmetică Mentală SmartyKids din București. La această competiţie, au avut de rezolvat 360 de exerciții, în 18 minute, în trei etape de calcul. Este poate una dintre cele mai grele competiții de aritmetică mentală, unde doar 30 la sută dintre participanți urcă pe podium. 

Cu peste 660 de copii participanți din toate colțurile României, elevii gălățeni au reușit să obţină rezultate meritorii, patru dintre ei urcând pe podium şi venind acasă cu premii. 

Profesorii îi felicită pe toți cei care au avut curajul să participe și se mândresc, pe bună dreptate, cu laureaţii din acest an:  

  • Daria Ciurea - Locul 1
  • Matei Negoiță- Locul 2
  • Sophia Borș - Locul 3
  • Ciprian Lascu - Locul 3

Felicitările noastre tuturor copiilor gălăţeni participanţi, evident, în special premianţilor, profesorilor care i-au pregătit şi părinţilor care îi susţin astfel încât să reprezinte atât de frumos Galaţiul.

Citit 3499 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2024 20:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro