Câteva cabluri au făcut dezastru în afacerile din vecini

Câteva cabluri au făcut dezastru în afacerile din vecini
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Câțiva antreprenori din Tecuci și-au văzut afacerile grav prejudiciate, după incendiul care a pus stăpânire pe două imobile învecinate, în cursul zilei de marți, 9 iulie. Focul care a ars timp de cinci ore și a distrus în totalitate una dintre clădiri a pus în pericol și a afectat sediile a două societăți comerciale, un salon de înfrumusețare și o firmă de pompe funebre, unde erau depozitate bunuri din materiale combustibile. Totul ar fi pornit, susțin pompierii care au luptat ca să limiteze extinderea focului și la alte case din vecinătate, de la câteva cabluri ale unor prelungitoare electrice aflate în clădirea care a ars integral.

"A fost, de asemenea, afectată mansarda unei case în care era amenajat un coafor la parter, magazinul fiind salvat. În cele din urmă, incendiul a afectat în proporție de circa 30 la sută un imobil în care erau depozitate coroane funerare și sicrie. În total a fost distrusă o suprafață de 600 mp de acoperiș și diverse bunuri din interiorul imobilelor, respectiv electronice și mobilier", a precizat cpt. Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Citit 2228 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2024 19:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro