UPDATE: Incendiu violent într-un cartier de case. Un magazin a ars timp de cinci ore (VIDEO)

UPDATE: Incendiu violent într-un cartier de case. Un magazin a ars timp de cinci ore (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

UPDATE ora 14,10. Pompierii au anunțat lichidarea incendiului izbucnit dimineață la un magazin din Tecuci, unde era depozitată o cantitate mare de materiale plastice. Militarii au ales să lase focul să ardă mocnit, stingerea cu apă și spumă fiind o opțiune mai puțin indicată. Cauza incendiului, care a provocat însemnate pagube materiale, urmează să fie stabilită. 


Un incendiu extrem de violent, care a alertat forțe sporite de intervenție și a semănat panica printre locuitorii unui cartier din Tecuci a izbucnit marți dimineața, puțin după orele 9,00. Flăcări puternice au cuprins acoperișul a două imobile aflate foarte aproape unul de celălalt, rapiditatea cu care se extindea incendiul impunând mobilizarea unui efectiv sporit de mijloace de intervenție. 

”La incendiul care a afectat două imobile amplasate la intersecția străzilor 13 Septembrie și  George Coșbuc s-au deplasat trei autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Tecuci, o autospecială de la garda de intervenție Ivești și un echipaj SMURD”, a anunțat inițial cpt. Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați. După circa o oră de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să localizeze incendiul doar în dreptul unui imobil, cealaltă casă, care găzduiește un magazin unde erau depozitate numeroase materiale plastice, fiind mult prea afectată de flăcări. 

În timp ce pompierii interveneau pentru ca focul să nu se extindă și la casele învecinate, unei femei de 71 de ani, proprietară a magazinului afectat, i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Magazinul plin cu plastic arde în continuare, de mai bine de patru ore, pompierii alegând această variantă, sub strictă supraveghere.

Media

Citit 6470 ori Ultima modificare Marți, 09 Iulie 2024 15:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro