Vitezoman din Toflea, depistat de polițiști după 4 zile

Vitezoman din Toflea, depistat de polițiști după 4 zile
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La data de 18 decembrie 2022 a fost înregistrat cu viteza de 125 km/h în municipiul Tecuci un autoturism al cărui conducător auto nu a oprit la semnale polițiștilor rutieri.

Bărbatul aflat la volan a accelerat, demarând în trombă, iar un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Tecuci a pornit în urmărire, fără a se reuși oprirea acestui autoturism.

Ulterior, același autoturism a fost înregistrat cu aparatul radar, pe DN25, între Tecuci și Drăgănești cu viteza de 185 km/h, fiind filmat din spate, iar în satul Malu Alb a fost urmărit circa 10 minute fără ca cel aflat la volan să oprească la semnalul polițiștilor, după care a fost pierdut.

În urma activităților investigative efectuate de polițiști, conducătorul auto a fost depistat în data de 22 decembrie. Este vorba despre un tânăr cu vârsta de 21 de ani, din satul Toflea, comuna Brăhășești, județul Galați.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 5.945 lei, reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 300 de zile, fără valabilitate la dovadă și reținerea certificatului de înmatriculare pentru folii pe geamurile față fără autorizație.

Citit 1469 ori Ultima modificare Vineri, 23 Decembrie 2022 17:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.