Copil rănit într-o intersecție cu grad ridicat de risc

Copil rănit într-o intersecție cu grad ridicat de risc
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Intersecția străzilor Traian și Radu Negru și-a luat din nou tributul, neacordarea de prioritate pe fondul traficului intens de pe artera principală, pe de o parte, și imprudența șoferilor care așteaptă în coloană minute în șir pe strada care face legătura între Coșbuc și Domnească, pe de altă parte, făcând o nouă victimă.

S-a întâmplat din cauză că un șofer de 62 de ani, din Galați, care urca pe Radu Negru, s-a avântat în intersecție fără să se asigure suficient, crezând că are timp să treacă înaintea mașinilor care veneau pe Traian. Nu a reușit să fie mai rapid decât mașina condusă de o femeie de 33 de ani, care venea dinspre Barieră, cele două autoturisme ciocnindu-se violent. În urma impactului, o fetiță de 8 ani, aflată pe bancheta din spate a celei de-a doua mașini, a fost rănită și a fost dusă la spital. Șoferii nu erau băuți, au stabilit polițiștii, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pentru a  stabili circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul.

De menționat ar fi că intersecția Traian cu Radu Negru este un loc în care s-au întâmplat, de-a lungul timpului, numeroase accidente produse după acest tipar, unele dintre ele fiind "favorizate" și de faptul că vizibilitatea este de multe ori obturată de mașini parcate neregulamentar, foarte aproape de colțurile străzilor. Este, de asemenea, unul dintre punctele care ar fi trebuit să facă obiectul "semaforizării inteligente" a arterei recent reabilitate, aflată într-un plan al municipalității de mulți ani, dar nici acum pus în aplicare.

Citit 3794 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2023 10:33

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de Ursus
    Miercuri, 30 August 2023 13:01
    193.231.148.***
    Ar fi fost important de precizat daca fetita avea sau nucentura de siguranta pusa!!! Generalizarile despre tineri sau batrani sunt irelevante.
    0
    0
  • postat de Gigel
    Marți, 29 August 2023 18:12
    5.13.128.***
    Cei tineri se cred mari si tari, cei batrani nu mai au starea fizica necesara, vizite medicale facute pe hartie...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.