Unde sunt radarele în weekend

Unde sunt radarele în weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, 25 mai, radarele Poliției Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Drumul de Centură, Siderurgiștilor și Prelungirea Brăilei. În județ, șoferii prezenți pe șosele vor fi monitorizați pe DJ 251, în comunele Smârdan și Slobozia Conachi, iar pe DN 25, la Ivești și Barcea. Pe DN 26 radare se vor afla la Tulucești și Șivița, iar pe DE 581, radare vor fi prezente pe raza localităților Munteni și Priponești. 

Duminică, 26 mai, radarele Poliției Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Brăilei, Basarabiei și Domnească. În județ, șoferii prezenți pe șosele vor fi monitorizați cu aparatele radar pe DJ 251, în comunele Smârdan și Matca, iar pe DN 25, la Independența și Liești. Pe DE 581, radare vor fi prezente pe raza localităților  Berheci și Priponești.

Citit 2289 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 16:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro