Publică anunţurile pe proiecte cu fonduri UE în „Viaţa liberă” şi te ajutăm să-ţi promovezi afacerea  

Publică anunţurile pe proiecte cu fonduri UE în „Viaţa liberă” şi te ajutăm să-ţi promovezi afacerea  
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Sunteţi implicaţi într-un proiect european? Publicaţi anunţurile obligatorii aferente proiectului în „Viaţa liberă” şi vă ajutăm să vă promovaţi afacerea!

„Viaţa liberă” are o ofertă specială de publicitate, destinată firmelor şi instituţiilor care derulează proiecte cu finanţare europeană. Întrucât noi înşine suntem parte din asemenea proiecte şi suntem convinşi de importanţa finanţărilor europene pentru dezvoltarea comunităţii din care cu toţii facem parte, am alcătuit un pachet special destinat clienţilor de publicitate care sunt implicaţi în asemenea proiecte. 

Astfel, la publicarea anunţurilor obligatorii aferente proiectelor, primiţi din partea noastră două ştiri de presă (una la lansare, alta la închiderea proiectului), care vor fi publicate atât în ediţia print, cât şi în cea online, precum şi promovate în social media. În plus, beneficiaţi din partea noastră, la alegere, de un discount sau consiliere de specialitate necesară promovării afacerii tale. Vă ajutăm să vă construieşti sau să vă îmbunătăţiţi imaginea şi să vă promovaţi produsele sau serviciile!

Trimiteţi un mail cu informaţiile privind proiectul cu finanţare europeană în care sunteţi implicaţi pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi unul dintre specialiştii noştri vă va consilia. 

Orice anunţ privind proiectele cu bani europeni trimis până la ora 15,00 va apărea pe site-ul nostru în aceeaşi zi, precum şi în ediţia print din ziua următoare.  

Contact

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon: 0731.960.090

Citit 4965 ori Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2022 10:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.