A fost semnat contractul de finanțare pentru renovarea Sălii Sporturilor

A fost semnat contractul de finanțare pentru renovarea Sălii Sporturilor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pentru renovarea energetică a Sălii Sporturilor Primăria municipiului Galați a semnat contractul de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. Proiectul este unul amplu și are o valoare de 11.527.639 de lei.

Conform Primăriei, clădirea va beneficia de: reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum,  instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice, lucrări de instalare/modernizare a sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, lucrări pentru echiparea cu stații de încărcare pentru mașini electrice, instalare de stații de încărcare rapidă pentru vehicule electrice etc.

Prin proiect se urmărește asigurarea unor condiții mai bune pentru desfășurarea activităților sportive, precum și reducerea semnificativă (de trei ori) a consumului anual de energie pentru încălzire și a emisiilor de gaze cu efect seră.

Citit 1652 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Februarie 2023 11:42

1 comentariu

  • postat de Marcu D
    Miercuri, 22 Februarie 2023 17:38
    109.166.130.***
    "Primăria municipiului Galați a semnat contractul de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. Proiectul este unul amplu și are o valoare de 11.527.639 de lei."
    Bun, au semnat contractul. Cu finanțare din PNRR.
    Dar, tot mai mult se vehiculează că ai noștri guvernanți cam
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.