Curs pentru negociatori sindicali

Curs pentru negociatori sindicali
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Blocul Național Sindical (BNS) a lansat recent cursul "Tehnici și abilități de comunicare, recrutare și negocieri colective", în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

Este primul curs de acest tip desfășurat de către o organizație sindicală din România, în care se pune accent pe modalitățile de negociere a contractelor colective de muncă.

"În cadrul cursului, au loc sesiuni în care participanții descoperă tehnici noi de comunicare și recrutare, iau parte la schimburi de experiență și lucrează cu diferite modele de contracte colective. Cursanții se bucură în tot acest timp de o serie de formatori cu experiență în domeniu, dobândind astfel abilități aprofundate de comunicare, recrutare și negociere colectivă", potrivit organizatorilor.

Inițiativa celor de la BNS pare să fi debutat cu dreptul, cel puțin încă trei grupe urmând să participe la acest curs în perioada următoare.

 

Citit 1530 ori Ultima modificare Vineri, 10 Martie 2023 14:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro