Contract de finanţare semnat pentru renovarea blocului M1 din Ţiglina II

Contract de finanţare semnat pentru renovarea blocului M1 din Ţiglina II
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

În valoare de 16 milioane de lei, contractul de finanțare pentru renovarea energetică a blocului M1, din cartierul Țiglina II a fost semnat în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, anunţă Primăria Galaţi.

Imobilul, cu patru scări ce cuprind 160 de apartamente, va beneficia de: repararea elementelor de construcție ale fațadei care prezintă potențial pericol de desprindere; refacerea finisajelor interioare în zonele de intervenție; înlocuirea tâmplăriei exterioare existente cu tâmplărie termoizolantă cu performanță ridicată; înlocuirea tâmplăriei interioare; termoizolarea planșeului peste ultimul nivel; închiderea balcoanelor și/sau a logiilor cu tâmplărie termoizolantă; izolarea termică a planșeului peste sol/subsol; izolarea termică a pereților; reabilitarea/modernizarea instalației electrice, înlocuirea circuitelor electrice deteriorate sau subdimensionate.

În cadrul proiectului „Renovare energetică, blocul M1, strada George Coșbuc nr. 3, Tiglina II, Asociația de Proprietari nr. 252 BIS”, sunt cuprinse: instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu; utilizarea surselor regenerabile de energie; repararea trotuarelor de protecție; instalarea de stații de încărcare pentru vehicule electrice cu două puncte de încărcare.        

Lucrările propuse pentru clădire vor conduce la un confort sporit pentru locatari, dar și la o reducere a consumului anual de energie cu circa 60 la sută.

 

 

 

 

Citit 2065 ori Ultima modificare Marți, 14 Martie 2023 12:10

5 comentarii

 • postat de marr
  Sâmbătă, 18 Martie 2023 23:21
  86.124.201.***
  Pana la Renovare energetica...intreb ...blocul cat de rezistent mai e ?
  E subred ...e cu incheieturile solide ? Adica , Rezista la un eventual Cutremur ?
  0
  2
  Raportează
 • postat de Vasile
  Vineri, 17 Martie 2023 21:04
  83.128.193.***
  Da, si sa redeschida sifonaria care opera pe vremuri la parter!
  5
  1
  Raportează
 • postat de ss
  Joi, 16 Martie 2023 10:30
  5.13.148.***
  Faceti cosmetizari cu fonduri europene prima data strict pe blocurile aflate la vedere care flancheaza strazile principale, toate strazile principale parca marginesc ghetouri daca privesti cladirile. Asta pe langa faptul ca in materie de arhitectura totul e praf in materie de forme, inaltimi si culori iar viitorul e sumbru, orice apare nu e construit intr-un cadru conform cu zona......cel mai bun exemplu, primaria Galati, acolo era loc de sticla?!!!! Orasul cenusiu si trist!
  3
  9
  Raportează
 • postat de Ionut
  Miercuri, 15 Martie 2023 08:30
  5.13.199.***
  Cand au depus Dosarul? Noi asteptam de 5 ani sa ne vina randul. Sa explice Primaria si de ce se asteapta atat de mult.
  9
  7
  Raportează
 • postat de teo
  Marți, 14 Martie 2023 19:24
  5.14.131.***
  Renovarea energetica a bateriei de 80 de garaje din spatele blocului cand se va realiza?
  3
  28
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro