Realizarea unei platforme de servicii publice digitale în comuna Smârdan

Realizarea unei platforme de servicii publice digitale în comuna Smârdan
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

 

Comunicat de presă 

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

  

Unitatea  Administrativ-Teritorială Comuna  Smârdan,  județul  Galați a semnat cu  Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de   Coordonator de Investitii pentru Planul National de Redresare si Rezilienta , contractul de finanțare nr. 1428 din 05.01.2023 pentru  proiectul ” Realizarea unei platforme de servicii publice digitale în comuna Smârdan", C10-I1.2-610 în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul   Local I.1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde - ITS/alte infrasctructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local)  Titlu apel: PNRR/2022/C 10/I1.2, Runda 1.

Obiectivul general al proiectului constă în implementarea pe raza localității a unei platforme digitale care să permită cetățenilor să interacționeze și să comunice intr-un mod facil, transparent și flexibil cu serviciile oferite de administrația publică locală.

Obiectivul specific al proiectului constă în oferirea de servicii non-stop de plată a taxelor, impozitelor și a amenzilor; servicii non-stop de depunere și ridicare  a documentelor către și de la primărie și un website care să înglobeze toate serviciile digitale pe care administrația publică locală le are sau urmează să le implementeze; serviciile oferite cetățenilor se vor realiza prin  implementarea unei stații SelfPay, cu opțiuni atăt de plată cash cât și cu cardul.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 152.308,34 lei cu TVA  iar durata de implementare a proiectului este 12 de luni

Date de contact: Manager proiect – Zlate Ionel, Administrator Public – comuna Smârdan, județul Galați, tel.0236830020, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

(P)

Citit 361 ori Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2023 19:10