Creșterea și îmbunătățirea gradului de mobilitate în comuna Smârdan prin digitalizare

Creșterea și îmbunătățirea gradului de mobilitate în comuna Smârdan prin digitalizare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

 

Comunicat de presă 

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

  

Unitatea  Administrativ-Teritorială Comuna  Smârdan,  județul  Galați a semnat cu  Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de   Coordonator de Investitii pentru Planul National de Redresare si Rezilienta , contractul de finanțare nr. 25167 din 02.03.2023 pentru  proiectul ”Creșterea și îmbunătățirea gradului de mobilitate în comuna Smârdan  prin  digitalizare”, C10-I1.2-2982 în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul   Local I.1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde - ITS/alte infrasctructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local)  Titlu apel: PNRR/2022/C 10/I1.2, Runda 2.

Obiectivul general al prezentul proiect creează posibilitatea ca pe raza localității cu ajutorul investițiilor prinse în proiect să fie atinse ținte specifice  ce țin de siguranța traficului, eficiență energetică, amprenta de carbon, înnoirea parcului auto existent și trecerea acestuia la motorizări independente de combustibilii fosili.

De asemenea, prin implementarea prezentului proiect considerăm că va crește gradul de siguranță a cetățenilor și vor scădea numărul de accidente înregistrate la nivelul localității.

Obiectivul specific al proiectului constă în prospectarea pieții; achiziția componentelor platforme serviciilor digitale; instruirea angajaților primăriei comunei Smârdan; punere în funcțiune; realizarea raportărilor în conformitate cu cerințele ghidului solicitantului.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 402.826,85 lei cu TVA  iar durata de implementare a proiectului este 12 de luni.

Date de contact: Manager proiect – Zlate Ionel, Administrator Public – comuna Smârdan, județul Galați, tel.0236830020, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

(P)

Citit 568 ori Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2023 19:15