Reabilitare și modernizare sediu Primărie în sat Gohor, comuna Gohor, județul Galați

Reabilitare și modernizare sediu Primărie în sat Gohor, comuna Gohor, județul Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

 

Comunicat de presă 

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

UAT COMUNA GOHOR, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „REABILITARE ȘI MODERNIZARE SEDIU PRIMĂRIE ÎN SAT GOHOR, COMUNA GOHOR, JUDEȚUL GALAȚI”, cod proiect C10-I3-2473, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C10 – Fondul Local, Investiția I.3 - Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Contractul de finanțare a fost încheiat între Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei în calitate de Autoritate de Management și UAT Comuna GOHOR, în calitate de Beneficiar.

Valoarea totală a proiectului este de 2.629.076,23 lei, din care valoarea maximă a finanțării nerambursabile a proiectului este de 2.629.076,23 lei, finantare nerambursabila alcătuită din: Valoare eligibilă din PNRR 2.209.307,76 lei, respectiv Valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR: 419.768,47 lei. Cheltuielile neeligibile necesare implementării proiectului vor fi asigurate de UAT Comuna Gohor.

Obiectivul general al proiectului este asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localității Gohor prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intraregional și intra-județean.

Obiectivul specific al proiectului este reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate de comuna Gohor, județul Galați, în vederea asigurării managementului local.

Durata de implementare a proiectului este de 24 luni de la semnarea contractului de finanțare, de la data de 20.02.2023 până la data de 19.02.2025                                                

Informaţii suplimentare se pot obţine la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon 0236/865500, responsabil proiect: SÎRGHIE GELU.

(P)

Citit 1309 ori Ultima modificare Joi, 27 Aprilie 2023 13:08