Proiect lansat de Primărie pentru 45 de staţii electrice de reîncărcare

Proiect lansat de Primărie pentru 45 de staţii electrice de reîncărcare
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un nou proiect important şi de interes pentru comunitate a fost lansat de Primăria Galaţi. Proiectul are ca obiectiv achiziţia şi montarea a 45 de staţii de reîncărcare a vehiculelor electrice, pentru care a fost semnat, în decembrie anul trecut, contractul de finanţare în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Valoarea totală este de 6.590.264 de lei, iar durata de implementare a proiectului este de 12 luni, de la data semnării contractului de finanţare.

Prin proiect sunt prevăzute atât lucrări de montare și branșare a stațiilor de reîncărcare a vehiculelor electrice, cât şi intervenții conexe. Acestea vizează respectarea altor cerințe fundamentale privind calitatea în construcții (securitate la incendiu, igienă, sănătate și mediu înconjurător, siguranță și accesibilitate în exploatare, protecție împotriva zgomotului, utilizare sustenabilă a resurselor naturale), aplicabile după caz.

Manager de proiect este Laurențiu Jalbă, șef la Serviciul de Utilități Publice din cadrul Primăriei Galaţi, care se ocupă de implementarea unui alt proiect important pentru Galaţi - achiziția a 22 de autobuze nepoluante electrice de 10 metri și a două microbuze nepoluante.

Citit 2348 ori Ultima modificare Luni, 22 Mai 2023 00:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.