Proiect lansat de Primărie pentru 45 de staţii electrice de reîncărcare

Proiect lansat de Primărie pentru 45 de staţii electrice de reîncărcare
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un nou proiect important şi de interes pentru comunitate a fost lansat de Primăria Galaţi. Proiectul are ca obiectiv achiziţia şi montarea a 45 de staţii de reîncărcare a vehiculelor electrice, pentru care a fost semnat, în decembrie anul trecut, contractul de finanţare în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Valoarea totală este de 6.590.264 de lei, iar durata de implementare a proiectului este de 12 luni, de la data semnării contractului de finanţare.

Prin proiect sunt prevăzute atât lucrări de montare și branșare a stațiilor de reîncărcare a vehiculelor electrice, cât şi intervenții conexe. Acestea vizează respectarea altor cerințe fundamentale privind calitatea în construcții (securitate la incendiu, igienă, sănătate și mediu înconjurător, siguranță și accesibilitate în exploatare, protecție împotriva zgomotului, utilizare sustenabilă a resurselor naturale), aplicabile după caz.

Manager de proiect este Laurențiu Jalbă, șef la Serviciul de Utilități Publice din cadrul Primăriei Galaţi, care se ocupă de implementarea unui alt proiect important pentru Galaţi - achiziția a 22 de autobuze nepoluante electrice de 10 metri și a două microbuze nepoluante.

Citit 1723 ori Ultima modificare Luni, 22 Mai 2023 00:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro