Contract de 9,9 milioane de lei pentru renovarea unui bloc

Contract de 9,9 milioane de lei pentru renovarea unui bloc
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Potrivit Primăriei Galați, contractul de lucrări, în valoare de circa 9,9 milioane de lei fără TVA, pentru renovarea energetică a blocului D11 a fost atribuit Asocierii Larapeu Construct SRL - Verytas Plus Construct SRL - CIC Cons SRL. Durata contractului este de 14 luni, din care două pentru proiectare și 12 luni de execuție. Finanțarea este asigurată din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Principalele lucrări pentru obiectivul „Renovare energetică bloc D11, scările 1, 2, 3, 4, strada Oțelarilor nr. 17” presupun reabilitarea termică, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei, modernizarea sistemului de climatizare și a instalațiilor de iluminat, repararea unor elemente de construcție, refacerea finisajelor interioare în zonele de intervenție, modernizarea instalației electrice, instalarea unei rampe pentru persoanele cu dizabilități, repararea trotuarelor de protecție, repararea sistemului de colectare a apei etc.

„Până acum au beneficiat de lucrări de modernizare 25 de blocuri, iar alte 18 blocuri vor fi renovate prin PNRR. Este vorba despre acele blocuri pentru care asociațiile au venit în parteneriat cu Primăria municipiului Galați, fiind vorba despre proprietăți private”, precizează autoritățile.

Citit 2391 ori Ultima modificare Joi, 29 Iunie 2023 06:09

3 comentarii

  • postat de Oh Long Johnson
    Luni, 03 Iulie 2023 07:57
    95.76.59.***
    Cam care e ritmul de izolare? 4 blocuri pe an? Ei atunci prin anul 4570 o sa se termine de izolat blocurile. Dar surpriza pentru ciuma rosie ca blocurile nu rezista atat deci pot baga bani in buzunar in continuare linistiti. Sunt o gramada de blocuri cu doar 2 sau 3 apartamente izolate unde nu isi p
    0
    0
  • postat de Iancu Jianul
    Joi, 29 Iunie 2023 11:06
    5.13.169.***
    Lucrari de calitate foarte prosta preturi umflate! Eu nu as fi niciodata de acord cu asa spelaciri fara: lista oferta firme... 3 minim. Garantie si lista materiale si pret manopera!
    Cunosteti articolul cu blocul din Micro16, in care le ploua locatarilor de la et.4! Statul este CEL MAI PROST ADMINIS
    0
    0
  • postat de Mir
    Joi, 29 Iunie 2023 09:25
    5.13.234.***
    Blocurile acelea înalte de la Ultimul Leu, de la "Inelul de Rocadă" de lângă zona deplorabilă de maghernițe/chioșcuri țigănești insalubre "La Popescu"... Oamenii de la acele blocuri n-au vrut a fi/se asocia în parteneriat cu primăria pentru schimbarea fațadelor degradate...!??
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.