La Școala Nr. 17, o modernizare s-a încheiat, alta va începe

La Școala Nr. 17, o modernizare s-a încheiat, alta va începe
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Potrivit Primăriei Galați, clădirea Școlii Nr. 17 din cartierul Micro 19 a fost modernizată în cadrul unui proiect cu fonduri europene în valoare de aproximativ 3 milioane de lei. Principalele lucrări executate au fost: izolarea termică a fațadei, prin înlocuirea tâmplăriei exterioare existente, termoizolarea pereților, instalarea unui sistem de panouri solare ca formă alternativă de producere a agentului termic primar necesar apei calde de consum, lucrări de reabilitare/ modernizare a instalației de iluminat, refacerea finisajelor interioare în zonele de intervenție, înlocuirea instalației de distribuție a apei reci și a colectoarelor de apă menajeră etc.

Finanțarea proiectului "Anvelopare unități de învățământ - Școala Gimnazială Nr. 17 Galați" a fost asigurată în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Numai că pentru această școală a fost câștigat și un proiect ce vizează renovarea integrată și consolidarea corpului C2, cu fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare de 2,9 milioane de lei.

Școala Nr. 17 este situată pe strada Costache Conachi nr. 2B, a fost construită în 1972 și are în prezent peste 450 de elevi.

Citit 1252 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iulie 2023 06:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.