COMUNICAT DE PRESĂ - ÎNCEPERE PROIECT

COMUNICAT DE PRESĂ - ÎNCEPERE PROIECT
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

                      

„Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială nr. 1 Drăgușeni, respectiv a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială nr. 1, sat Adam, comuna Drăgușeni”

Comuna Drăgușeni demarează proiectul cu titlul: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială nr. 1 Drăgușeni, respectiv a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială nr. 1, sat Adam, comuna Drăgușeni”, finanțat din fonduri europene prin apelul PNRR „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, Componenta C15 – Educație.

Numele beneficiarului: COMUNA DRĂGUȘENI.

Numele proiectului de investiție: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială nr. 1 Drăgușeni, respectiv a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială nr. 1, sat Adam, comuna Drăgușeni”.

Obiectivul general: Creșterea calității și diversificării ofertei educaționale, în vederea asigurării standardelor minime corespunzătoare pentru desfășurarea în condiții optime a actului didactic.

Obiectivele specifice:

  • Asigurarea infrastructurii și a resurselor tehnologice pentru Școala Gimnazială Nr. 1 Drăgușeni și Școala Gimnazială Nr. 1, sat Adam permițând accesul elevilor la tehnologie prin dotarea/înființare și dotare în fiecare UIP a unui laborator de informatică dotat cu echipamente dedicate.
  • Asigurarea dotărilor necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă și în cabinetul de asistență psihopedagogică în cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Drăgușeni și Școlii Gimnaziale Nr. 1, sat Adam, comuna Drăgușeni.

Valoarea totală a proiectului: 1.274.304,99 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum de 1.070.844,53 lei și valoarea TVA eligibilă aferentă este de 203.460,46 lei.

Data începerii și finalizării proiectului: 17.08.2023 ‑ 31.12.2024.

Codul proiectului: F-PNRR-Dotari-2023-3196.

Date de contact: Primăria Drăgușeni, sat Drăgușeni, com. Drăgușeni, jud. Galați, tel. fix/fax: 0236331553, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., reprezentant legal: DUMITRU VINTILĂ.

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană - UrmătoareaGenerațieUE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/     https://www.facebook.com/PNRROficial/

 

 

(P)

 

Citit 878 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2024 14:56