COMUNICAT DE PRESĂ - ÎNCEPERE PROIECT

COMUNICAT DE PRESĂ - ÎNCEPERE PROIECT
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

                      

 

„Dotarea cu mobilier și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială „Tudor Pamfile” Țepu”

Comuna Țepu demarează proiectul cu titlul: „Dotarea cu mobilier și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială „Tudor Pamfile” Țepu”, finanțat din fonduri europene prin apelul PNRR „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, Componenta C15 – Educație.

Numele beneficiarului: COMUNA ȚEPU.

Numele proiectului de investiție: „Dotarea cu mobilier și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială „Tudor Pamfile” Țepu”.

Obiectivul general: Creșterea calității și diversificării ofertei educaționale, în vederea asigurării standardelor minime corespunzătoare pentru desfășurarea în condiții optime a actului didactic.

Obiectivele specifice:

  • Asigurarea infrastructurii și a resurselor tehnologice pentru Școala Gimnazială „Tudor Pamfile” Țepu (PJ), permițând accesul elevilor la tehnologie prin dotarea integrală unui laborator de informatică cu echipamente dedicate.
  • Asigurarea dotărilor necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă din cadrul unității de învățământ Școala Gimnazială „Tudor Pamfile” Țepu.

Valoarea totală a proiectului: 580.814,88 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum de 488.079,73 lei și valoarea TVA eligibilă aferentă este de 92.735,15 lei.

Data începerii și finalizării proiectului: 21.08.2023 ‑ 31.12.2024.

Codul proiectului: F-PNRR-Dotari-2023-2373.

Date de contact: Primăria Țepu, sat Țepu, com. Țepu, jud. Galați, tel. fix/fax: 0236869002/ 0372895803, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., reprezentant legal: CĂLIN RUGINĂ.

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană - UrmătoareaGenerațieUE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/     https://www.facebook.com/PNRROficial/

 

 

(P)

 

Citit 593 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2024 14:55