Se caută constructori pentru modernizarea Arenei de Box „Vasile Lehăduș”

Se caută constructori pentru modernizarea Arenei de Box „Vasile Lehăduș”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pentru renovarea energetică a imobilului din strada Mihai Bravu nr. 3, cunoscut ca Arena de Box "Vasile Lehăduș", Primăria municipiului Galați a lansat o licitație. Valoarea estimată a contractului este de 5,4 milioane de lei, iar ofertele din partea constructorilor sunt așteptate până pe 9 iulie 2024. Pentru acest obiectiv au fost atrase fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Conform proiectului, la Arena de Box se vor executa lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii, izolare termică a pereților exteriori și a planșeelor. De asemenea, va fi montată tâmplărie exterioară termoizolantă și vor fi derulate lucrări de realizare a sistemului de încălzire și a sistemului de furnizare a apei calde. Vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu, respectiv pompe de căldură de tip aer-apă, panouri solare și sistem fotovoltaic. În același timp, vor fi efectuate și lucrări de modernizare a instalațiilor de iluminat și vor fi refăcute finisajele interioare și exterioare.

Proiectul prevede și centrală termică, instalație de semnalizare a incendiilor, grup de pompare pentru hidranții interiori și exteriori, un sistem de supraveghere video interior și exterior și stații de încărcare pentru vehiculele electrice.

Destinația clădirii va fi păstrată, dorința autorităților fiind aceea ca activitățile sportive să se desfășoare în cu totul și cu totul alte condiții: "Boxul este un sport de tradiție în Galați și ne dorim ca peste ani să ne mândrim și cu alți campioni din această zonă a României", a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

Citit 1088 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2024 17:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro