Unii cu durerea, alţii cu minciuna

Unii cu durerea, alţii cu minciuna
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bilă albă pentru toţi cetăţenii (persoane fizice şi juridice) care continuă să fie alături de sinistraţi şi nu au abandonat campania de colectare de ajutoare pentru oamenii năpăstuiţi din mediul rural. Tot bilă albă primesc pompierii gălăţeni şi botoşăneni, care au pus mână de la mână pentru a le cumpăra bătrânilor uitaţi de autorităţi, din satul Lupele, aragaze, butelii şi frigidere.
O mare bilă neagră primeşte premierul Victor Ponta, care le-a promis sinistraţilor, prezent fiind la Galaţi, că Guvernul îi va ajuta să-şi reconstruiască locuinţele distruse de ape. În realitate, nu este deloc aşa! Legea privind asigurarea obligatorie a locuinţelor interzice statului despăgubiri pentru imobilele afectate de dezastre. Ceea ce vor primi sinistraţii sunt doar ajutoare financiare de urgenţă, care nu îi vor ajuta, în niciun caz, să îşi construiască vreo casă, dacă nu au şi ceva finanţe consistente depozitate în vreo bancă! Discursuri politicianiste în an preelectoral! Minciuni, iluzii şi peste şase milioane de euro scoase de la naftalină pentru a închide gura amărăşteanului. Deh, vin alegeri cu miză la anul.

Citit 9161 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2013 10:15

1 comentariu

 • postat de VLAD TEPES
  Luni, 23 Septembrie 2013 13:52
  87.57.99.***
  Draga CORINA ce vreau eu sa intreb , de ce nici un mameluc prezent la intalniri-le tovarasesti nu la tras de mineca pe hermafrodit sa-i spuna don. doctor gresesti prezentarea,de ce ? pentru ca avem creierele bolnave de boala numita lasitate si parsivenie!!!!!!!!!!!La revedere.
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.