Gospodărire Urbană angajează peste 50 de oameni. Societatea publică, în căutare de personal

Gospodărire Urbană angajează peste 50 de oameni. Societatea publică, în căutare de personal
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Societatea care se ocupă cu întreţinerea spaţiilor verzi din Galaţi are peste 50 de posturi disponibile, la acest moment, astfel că gălăţenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă au mari şanse să îşi găsească o slujbă chiar la Gospodărire Urbană.

"La ora actuală, avem disponibile 15 posturi permanente şi 40 de posturi cu caracter sezonier. Acestea sunt exclusiv pe parte de zone verzi, pentru că aici avem foarte mare nevoie de noi angajaţi. Lipsa personalului a fost de altfel şi principala problemă care a stat la baza sezonului ratat de anul trecut. Deşi, în 2017, eram pe locul al treilea la şomaj pe ţară, surprinzător, lumea nu era interesată să vină să muncească", ne-a declarat Bogdan Ardean, directorul Gospodărire Urbană.

Conducerea societăţii spune că, chiar dacă nu au experienţă, toţi cei ce vor fi angajaţi vor fi instruiţi la locul de muncă. Mai mult, conducerea societăţii intenţionează să le plătească oamenilor cursuri de calificare. "Suntem dispuşi, pe de o parte, să facem instruire internă, iar pe de altă parte, să trimitem oamenii la cursuri de fasonator mecanic. Suntem extrem de interesaţi să facem angajări (...) Un post de sezonier înseamnă un contract pe şapte-opt luni. Sezonul începe, în funcţie de vremea de afară, la 15 martie sau 1 aprilie şi se termină în jur de luna noiembrie, început sau sfârşit de lună, tot în funcţie de vreme. Mergem pe sezonieri şi nu pe zilieri pentru că am considerat că oferă o stabilitate, omul are un salariu sigur pe o perioadă de minimum opt luni. Mi s-a părut o variantă mai avantajoasă pentru oameni", ne-a spus Bogdan Ardean, care a precizat că "la cum este vremea, ne aşteptăm ca la 1 aprilie să dăm drumul la sezonul de cosit".

Citit 10697 ori Ultima modificare Vineri, 16 Martie 2018 20:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.