Numărul locurilor vacante, staţionar

Numărul locurilor vacante, staţionar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numărul locurilor vacante aflate în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi la începutul acestei săptămâni este de 351, cu doar trei mai multe faţă de săptămâna trecută. Oferta acoperă 45 de ocupaţii, dintre doar câteva sunt destinate persoanelor cu studii superioare: arhitect clădiri, asistent medical generalist, contabil (controlor de gestiune), inginer maşini termice (câte un loc pentru fiecare), inginer industria alimentară (patru posturi) şi manager marketing (două).

Citit 3447 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Mai 2018 01:01

1 comentariu

 • postat de Iancu Jianul
  Miercuri, 16 Mai 2018 08:56
  5.13.152.***
  Motivatia financiara incepe de la 2500 de Ron... in Galati. Ar fi cam cea minimala salariul net!
  Acum pot patronii sa priveasca in tavan si sa trancane... daca nu-ti convine da faliment! Cum afirmau daca nu-ti convine sunt 100 care-ti vor locul!
  Nu este vina alegatorilor, ca alesii sau culesii au furat 29 de ani! Incep sa vina facturile! Când se vor destepta si celalalt milion ramas... adio... raman asistatii, hotii, autonomii ce lucreaza in sistem franciza si nu au nici o trangenta cu statul roman... puturosii si pensionarii & compania consumatoare! Atunci sa vedem din ce respira!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.