Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Un sfert dintre angajații români lucrează așezați, 35 la sută lucrează în picioare, 26,5 la sută depun un efort fizic moderat, iar pentru 12,6 la sută efortul fizic la muncă este intens, în timp ce media europeană este 39 la sută pentru angajați șezând, 20 la sută în picioare, 30 la sută cu efort moderat și 12 la sută cu efort intens.

Conform Eurostat, așezați lucrează utilizatorii de computere, angajații din call-centere sau șoferii, iar cei ce stau în picioare sunt profesorii sau vânzătorii. Depun un efort moderat angajații din service-uri auto sau instalatorii, iar lucrătorii din construcții sunt cei de fac eforturi intense.

Citit 1717 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2019 18:28

1 comentariu

  • postat de Akbar Luni, 11 Martie 2019 18:59 5.13.193.*** Link la comentariu
    0
    2

    Asta sa fie problema ! Dar ca peste jumatate din romani castiga venitul minim net, intr-o tara in care preturile pe piata sunt similare celor din Europa Occidentala, despre asta nu scrie Eurostat-ul ?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro