Posturi vacante la Primăria Galaţi

Posturi vacante la Primăria Galaţi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Studii universitare absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă, cunoştinţe certificate de management de proiect şi de limba engleză şi vechime în specialitatea acestor studii de minimum trei ani, acestea sunt condiţiile cerute de Primăria Galaţi pentru cele două posturi scoase la concurs. Este vorba despre funcţiile contractuale vacante de execuţie de inspector de specialitate, grad IA la Compartimentul de Implementare şi Gestionare Proiecte. 
Înscrierile se pot face până pe 3 septembrie, proba scrisă este programată pe 11 septembrie şi va fi urmată de interviu. Amănunte găsiţi pe portalul www.primariagalati.ro.

Citit 6310 ori Ultima modificare Luni, 26 August 2019 10:53

1 comentariu

  • postat de ariciul Luni, 26 August 2019 16:55 92.114.82.*** Link la comentariu
    1
    3

    Caaatzzz ma cu posturi denumite in limba pasareasca,atunci cand partidul mult iubit vrea sa reduca prostii fara acoperire,sa -si bage odraslele in seviciu la stat.da ce spun ei?prosti is astia mancale-am p..a lor?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro