Festival de toamnă, la Gossip

Festival de toamnă, la Gossip
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Mad Grooves şi Evergreen Duo sunt formaţiile gălăţene care vor concerta pe 11 octombrie, respectiv 12 octombrie, pe terasa de la Gossip Cafe, la Autumn Fest, la care organizatorii propun delicii muzicale şi culinare.

Cum se ştie deja, proiectul Mad Grooves este realizat artişti care vin din zone muzicale diverse şi vor să se exprime diferit în materie de coveruri, abordând genuri ca blues, funk, ballads, adaptate pentru cei care vor şi altfel de muzică bună. Claudiu Rusu (voce), Sorin Gheorghiu (tobe), Andrei Tanasaciuc (bass), Mihai Susma (chitară) şi Leo Ambrozie (clape) vă aşteaptă pentru o seară de hituri internaţionale.    

Evergreen Duo are în componenţă doi muzicieni profesionişti, unul la vioară şi celălalt la pian. Ioan Badea este liderul trupei şi violonist la Teatrul Muzical „N. Leonard”. Cel de-al doilea membru al formaţiei este Marcel Iancu, pianist. Trupa a luat fiinţă în anul 2008, iar repertoriul său constă în muzică de cafe-concert, evergreen, muzică de film şi jazz. Cei doi membri au cântat împreună în România, Italia, Elveţia şi Germania.

Muzica se va asorta de minune cu sesiuni de gătit în aer liber, berbecuţ la proţap şi alte surprize cu gust de toamnă.

Citit 9026 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Octombrie 2019 17:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.