Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Regatul Unit le va solicita tuturor lucrătorilor calificaţi care doresc să vină în această ţară să aibă oferte de muncă ferme şi să îndeplinească cerinţe salariale şi de cunoaştere a limbii engleze, potrivit regulilor care se vor aplica din 2021.

„Noul nostru sistem de imigraţie va închide robinetul pentru forţa de muncă ieftină, slab calificată. Începând de anul viitor, toţi lucrătorii calificaţi vor trebui să obţină puncte suficiente pentru a munci în Regatul Unit”, a afirmat ministrul de interne britanic Priti Patel.

2,7 milioane de europeni au cerut drept de reședință în Marea Britanie post-Brexit. Printre ei, se află și 435.000 de români.

Citit 3206 ori Ultima modificare Duminică, 16 Februarie 2020 18:22

1 comentariu

 • postat de Specialisti pentru UK... Duminică, 16 Februarie 2020 23:22 77.111.247.*** Link la comentariu
  0
  4

  Din ce scrie aici (in articol), ne dam seama ca, cei doi brutari de la Ditrau, veniti din Sri Lanka, se incadreaza de minune in profilul lucratorului perfect pe care isi propune Marea Britanie sa il accepte incepand din 2021.
  Probabil ca si tot Pakistanul si Bangladeshul si Nepalul si Iranul corespund la perfectie acestor criterii de performanta.
  Se pare ca, doar romanii si bulgarii si polonezii (...si toti ceilalti est-europeni !) nu se incadreaza in exigentele guvernului din Marea Britanie.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.