Concurs pentru civili, la Jandarmerie

Concurs pentru civili, la Jandarmerie
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gălățenii care vor o carieră militară pot accesa acum această posibilitate la Jandarmerie, instituție care scoate la concurs cinci funcții în cadrul mai multor compartimente. Absolvenții de studii superioare în domeniul militar, economic, inginerie, management, drept sau științe administrative pot aplica pentru o funcție de ofițer specialist la Compartimentul Marketing și Achiziții, în timp ce, doar cu diploma de Bacalaureat, pot fi accesate alte patru funcții, de subofițer. Acestea sunt disponibile la Compartimentul Popotă, la cel de Administrare a patrimoniului imobiliar și protecția mediului, la Secretariat și la Financiar. Detalii privind condițiile de participare la concurs, tematica de concurs și conținutul dosarului pot fi descărcate din pagina web www.jandarmeriagalati.ro. Înscrierile au loc în perioada 8-15 octombrie. Cererile de înscriere, declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare și o fotocopie a documentului de identitate se transmit scanate la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., preferabil în format PDF.

Citit 2548 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Octombrie 2021 00:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro