323 de locuri de muncă declarate vacante

323 de locuri de muncă declarate vacante
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Numărul locurilor de muncă vacante aflate în evidența Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Galați este de 323, pentru 27 de ocupații sau meserii. Cele mai numeroase dintre ele, 100 la număr, sunt cele din oferta de muncă pentru 100 de ucenici a combinatului Liberty. Câte 50 de joburi sunt oferite pentru agent servicii client și, respectiv, muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor. Alte 35 de locuri sunt pentru agent securitate, iar 30 de locuri sunt pentru confecționer asamblor articole textile.

Citit 3125 ori Ultima modificare Luni, 08 Noiembrie 2021 00:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro