Spitalul de Pneumoftiziologie face angajări

Spitalul de Pneumoftiziologie face angajări
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Spitalul de Pneumoftiziologie Galaţi organizeazǎ concurs pentru ocuparea unor funcţii contractuale vacante. Astfel, unitatea spitalicească scoate la concurs un post de asistent medical generalist în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului şi un post de referent de specialitate în cadrul Serviciului Tehnic – Administrativ. Pentru  compartimentului SSM, S.I., Protecţie civilă și S.U, spitalul are nevoie de un inginer. De asemenea, unitatea spitalicească declară vacant un post de îngrijitoare în cadrul Laboratorului de Analize Medicale și un post de muncitor calificat cu specializarea de instalator sanitar. 

Anunțul de concurs se afișeazǎ la sediul Spitalului de Pneumoftiziologie Galaţi, din strada Știintei nr. 117, județul Galaţi şi pe site-ul instituţiei: www. pneumogalaţi.ro, secţiunea Cariere unde se vor publica şi tematica/bibliografia de concurs. Informații suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului de Pneumoftiziologie Galaţi, din Str. Știintei nr. 117, Serviciul RUNOS, tel: 0236460712, int. 210.

Citit 4864 ori Ultima modificare Vineri, 19 Mai 2023 11:34

1 comentariu

 • postat de Mihai
  Joi, 18 Mai 2023 09:29
  109.166.131.***
  E o lipsa acuta de asistente medicale pe sectii, la patul bolnavului si pe ei nu-i intereseaza. Pacat de bolnavi!
  0
  2
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro