Un nou târg de locuri de muncă în Galați

Un nou târg de locuri de muncă în Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Asociația Centrul de Dezvoltare SMART, în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 25 și Direcția de Asistență Socială a Municipiului Galați, organizează cea de-a cincea ediție a evenimentului "Târg de locuri de muncă". Evenimentul va avea loc miercuri și joi (20-21 septembrie), la Vila "Classic" (zona Stirex), și este organizat în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

La târgul de locuri de muncă participă circa 20 de angajatori, direct sau prin reprezentanți, care vor pune "pe masă" în jur de 100 de posturi în HoReCa, industria navală și cea metalurgică, în construcții etc. Printre companiile care şi-au confirmat participarea se numără Damen, Liberty, Dicor Land, Agribusiness Job, Alewijnse Marine Galați, Val Ro Trade (Liești), Alsand Tehno (construcții), X Serv (servicii securitate), Ark Management Concept SRL, Atelierul social Inserția (firmă de economie socială) sau Ramcez Mob Design SRL (firmă de producție mobilier din Liești).

Printre joburile oferite de acestea se regăsesc cele de muncitori calificați și necalificați producție mobilier, lucrător/ finisor pentru constructori, referent resurse umane cu și fără experiență, vopsitor, contabil, asistent comercial, avocat stagiar, inginer electric, inginer mecanic, inginer tehnolog, inginer automatist, manager marketing, director tehnic, coordonator transport, conducător auto mărfuri, manager proiect online, manager de produs inputuri, mecanic agricol, electrician, manipulant mărfuri, stivuitorist.

Gălățenii interesați de ediția din acest an a târgului sunt sfătuiți să vină cu CV-ul actualizat, în mai multe exemplare. Participarea este gratuită.

Citit 2501 ori Ultima modificare Marți, 19 Septembrie 2023 17:26

1 comentariu

  • postat de Cojocaru Lenuta Sofica
    Vineri, 22 Septembrie 2023 13:14
    86.124.200.***
    Doresc un loc de munca în jud.Galati de confecționer sau necalificat în alt domeniu.Multumesc!
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.