Joburi și stagii de practică pentru studenţi

Joburi și stagii de practică pentru studenţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Holul Universității "Dunărea de Jos" din Galați a fost, ieri, gazda unui târg de oferte atât pentru studenții dornici de angajare, cât și pentru cei care doresc să facă stagii de practică în anumite domenii

Cei interesaţi au stat de vorbă cu organizatorii fiecărui stand în parte, au primit indicații despre domeniile de care erau interesați și au lăsat CV-uri în speranța că vor fi sunați de angajatori. Tinerii au făcut turul ofertelor și s-au arătat încântați de modul în care fiecare firmă și-a făcut reclamă.

Cei care au epuizat primii ofertele de practică au fost colegii de la standul "Vieții libere". Peste 60 de tineri s-au arătat interesați de ceea ce înseamnă munca unui redactor și de strategiile de marketing aplicate în promovarea unui site, indiferent dacă aceștia erau studenți la litere, jurnalism, medicină sau chiar drept.

Tinerii s-au arătat entuziasmați și foarte dornici să încerce să lucreze şi în dispeceratul 112.

"Este o ofertă foarte bogată. Am lăsat foarte multe CV-uri și aștept să mă sune și pe mine. Sunt student în anul al II-lea, dar mi-ar plăcea să fac practică undeva și poate astfel îmi va fi mai ușor să mă angajez după licență", ne-a spus Costin, unul dintre tinerii pe care i-am întâlnit, marți, în holul universității.

Târgul de joburi și stagii de practică pentru studenți și absolvenți a fost organizat prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universităţii.

Citit 1979 ori Ultima modificare Marți, 07 Noiembrie 2023 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.