223 de locuri de muncă oficial vacante

223 de locuri de muncă oficial vacante
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Lista locurilor de muncă vacante declarate de firmele gălățene la AJOFM cuprinde, la mijlocul săptămânii, 223 de posturi. Cele mai numeroase sunt cele pentru muncitori necalificați la asamblarea și montarea pieselor (95) și în agricultură (50). Vine sezonul cald, astfel că se caută personal și pentru Mamaia, și pentru Galați: cameriste (13), ajutoare de bucătar și ospătar (13), femei de serviciu (2), dar și îngrijitori spații verzi și hoteliere (câte 1). Detalii pot fi obținute de pe pagina AJOFM Galați, la sediul agenției ori la telefoanele 0236.416.311 sau 0236.412.262 tasta 5.

Citit 1850 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2024 16:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro