Doar 85 de LOCURI DE MUNCĂ pentru ŞOMERII gălăţeni, prin AJOFM

Doar 85 de LOCURI DE MUNCĂ pentru ŞOMERII gălăţeni, prin AJOFM
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă în urmă cu două zile, AJOFM Galaţi raporta 96 de locuri de muncă vacante, numărul posturilor a scăzut astăzi la 85. Conform datelor instituţiei, firmele locale caută 22 de muncitori necalificaţi în industria confecţiilor, 20 de confecţioneri asamblori articole din textile şi 12 agenţi de pază şi intervenţie. Şomerii gălăţeni mai au la dispoziţie posturi libere de ospătar, frezor, bucătar, barman, cofetar, consilier economic, macaragiu, mecanic utilaj, operator calculator electronic şi reţele, patiser ori vânzător.

Persoanele interesate sunt aşteptate la sediul  AJOFM Galaţi, strada Domnească nr. 191, respectiv la sediul  AJOFM Tecuci, pe strada M. Kogălniceanu, nr. 60, bloc A2, parter. Programul este de luni până joi, între orele 8,00 - 16,30, şi vineri, între orele 8,00 - 14,00.

Statisticile din România sunt deseori alterate de interesele politice, însă în nicio raportare oficială realitatea nu este falsificată mai vârtos decât în cea referitoare la şomaj. De altfel, instituţiile europene s-au mirat mereu că reuşim să menţinem rata şomajului sub 8 la sută, în condiţiile în care economiile puternice ale continentului nu izbutesc să coboare numărul de şomeri sub 15 la sută din populaţia activă. Rata şomajul (corelată la populaţia activă - respectiv 270.856 de gălăţeni) nu este de doar 10 la sută, cum se raportează oficial, ci a ajuns de-a dreptul dramatică, adică la 59,3 la sută. Respectiv, 59 din 100 de gălăţeni apţi de muncă nu au job. Mai rău ca în Valea Jiului…

CITEŞTE ŞI:  REALITATEA de dincolo de statisticile "vopsite": 60 la sută dintre gălăţeni sunt ŞOMERI!

Citit 937 ori Ultima modificare Joi, 06 Noiembrie 2014 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.