OPORTUNITATE pentru studenţii din ultimul an: Stagii de PRACTICĂ INTERNAŢIONALĂ

OPORTUNITATE pentru studenţii din ultimul an: Stagii de PRACTICĂ INTERNAŢIONALĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Luna noiembrie vine cu oportunităţi de dezvoltare personală pentru studenţii de la Universitatea "Dunărea de Jos". ONG-ul AIESEC Galaţi a semnat mai multe parteneriate cu firme din străinătate care sunt dispuse să primească studenţi dornici să îşi facă un viitor mai bun. Cele mai ofertante domenii sunt marketing şi educaţie, dar studenţii pot alege şi pentru alte zone de interes, cum ar fi ingineria sau ecologia.

„Pentru a putea opta la aceste stagii de practică, studenţii trebuie să cunoască foarte bine limba engleză, să aibă un minimum de experienţă în domeniul pentru care aplică şi să fie dispuşi la o aventură de cel puţin trei luni", ne-a spus Oana Cristina Ilie, PR Manager în cadrul AIESEC.

Chiar dacă mulţi ar putea fi speriaţi de plata unei taxe de înscriere, condiţiile de acolo sunt foarte bune, iar stagiile de practică nu sunt pe bază de voluntariat, ci plătite. "Fiecare student care se înscrie trebuie să plătească o taxă între 150 şi 170 de euro, plătibili în două tranşe. Contractul de practică se va semna pe o perioadă de maximum 18 luni, timp în care studenţii vor primi salariu, suficient pentru a le asigura un trai decent acolo. Dacă vor impresiona, este foarte posibil ca firmele din străinătate să îi păstreze", ne-a mai spus Oana Ilie.

Studenţii pot aplica pentru aceste programe pe toata durata lunii noiembrie. Proiectul se adresează exclusiv studenţilor aflaţi în an terminal. Informaţii suplimentare pot fi aflate la sediul AIESEC Galaţi, situat în curtea Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor.

Citeşte şi: În atenţia STUDENŢILOR gălăţeni: Programe de VOLUNTARIAT în străinătate

Citit 1530 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Noiembrie 2014 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.