MULŢI ŞOMERI, POSTURI PUŢINE/ Doar 73 de locuri de muncă

MULŢI ŞOMERI, POSTURI PUŢINE/ Doar 73 de locuri de muncă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numărul locurilor de muncă vacante pentru şomeri este în continuă scădere. Dacă în luna octombrie, firmele ofereau peste 230 de joburi, AJOFM Galaţi raportează pentru astăzi doar 73 de posturi libere.

Problema este că mai mult de jumătate din totalul acestora sunt în confecţii, un domeniu ocolit şi nedorit de persoanele fără un loc de muncă din judeţul Galaţi. Vorbim aici de muncitor necalificat în industria confecţiilor (22 posturi), confecţioner asamblor articole din textile (20 posturi) şi ucenic în industria confecţiilor (trei posturi). Pe locul trei în lista trimisă de AJOFM se află zece posturi libere pentru agent de pază şi intervenţie. Şomerii gălăţeni, mai pot alege să lucreze ca barman, bucătar, coafor, cofetar, frizer, hamal, manichiuristă, ospătar, patiser.

Cei care sunt interesaţi pot merge la sediul AJOFM Galaţi, strada Domnească nr. 191, respectiv la sediul AJOFM Tecuci, pe strada M. Kogalniceanu, nr. 60, bloc A2, parter. Programul este de luni până joi, între orele 8,00 – 16,30 şi vineri, între orele 8,00 – 14,00.

Citeşte şi: Târg de voluntariat organizat de AJOFM Galaţi

Citit 1014 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Noiembrie 2014 18:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.