LOCURI DE MUNCĂ: Posturi sezoniere în străinătate

LOCURI DE MUNCĂ: Posturi sezoniere în străinătate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A început sezonul recrutărilor pentru munca în agricultură peste hotare. În Irlanda sunt disponibile zece posturi de muncitor necalificat pentru culesul ciupercilor. Conform anofm.ro, aplicanţii trebuie să fie disponibili să lucreze peste program şi în weekend. Viitorii angajaţi trebuie să vorbească limba engleză, măcar nivelul de bază. Se vor lucra 40-45 ore pe săptămână şi se oferă 8,65 euro pe oră. Contractul se face pe perioadă nedeterminată. CV-urile în limba engleză se pot trimite, până pe 30 iunie,  la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar candidaţii selectaţi vor da un interviu prin Skype. Alte detalii se pot afla la numărul de telefon 0247.315.915.

Căpşunarii români, aşteptaţi în Olanda

Şi olandezii caută 20 de români care să muncească în agricultură, la cules de căpşuni. Aici sunt două firme angajatoare. Prima se numeşte Van Aert Aardbeienkwe din localitatea Zundert. Conform www.eures.anofm.ro, angajatorul va asigura cazare muncitorilor. CV-ul Europass cu poză se poate trimite la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe 6 iulie.

Cea de-a doua firmă, Seasonalwork LTO, din Noord-Limburg (Olanda), doreşte zece români care să se ocupe de plantatul şi culesul căpşunilor. Cazarea este oferită tot de angajator, iar contractul de muncă poate fi încheiat până în luna septembrie. CV-ul Europass se trimite tot la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu specificarea Job ID „20150015”. Mai multe despre posturile vacante puteţi afla la numărul de telefon 0251.306.100.


 

Citit 1983 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2015 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.