Cotidianul „Viaţa liberă” angajează!

Cotidianul „Viaţa liberă” angajează!
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Când zici Galaţi, inevitabil zici „Viaţa liberă”. Încă suntem tineri, avem doar puţin peste 25 de ani de existenţă, dar zilnic, scoatem pe piaţă 6.500-7.000 de exemplare tipărite, în timp ce site-ul nostru are, în medie, o audienţă de 20.000 de unici şi 70.000 de afişări pe zi. Acum suntem în căutarea unor noi oameni pentru departamentul de publicitate, postul agent vânzări publicitate.

Dacă ai excelente abilităţi de comunicare şi lucru în echipă, eşti omul nostru! Pe lângă asta, am vrea să ai măcar un an de experienţă în domeniul vânzărilor, cunoştinţe de operare PC (CorelDraw, Excel, Word etc) şi să fii disponibil pentru un program flexibil.

În echipa „Vieţii libere” vei beneficia de un comision motivant, de un mediu de lucru tânăr, profesionist şi plăcut şi, nu în ultimul rând, de posibilităţi de avansare şi promovare.

Aşadar, dacă vrei să fii agent vânzări publicitate, te rugăm să ne trimiţi CV-ul tău însoţit de o fotografie pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citit 12370 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iulie 2015 16:14