LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ Oportunitate de angajare la Prefectură

LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ Oportunitate de angajare la Prefectură
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Gălăţenii care îşi doresc să lucreze în administraţie pot opta pentru un post de consilier, pe care Instituţia Prefectului l-a scos, de curând, la concurs.

Conform site-ului Prefecturii, instituţia organizează, pe data de 10 mai, proba scrisă pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie de consilier, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Serviciului strategii guvernamentale şi servicii publice deconcentrate - Compartimentului strategii şi programe guvernamentale, servicii publice deconcentrate, ordine publică, relaţia cu societatea civilă, patronate, sindicate şi afaceri europene.

Dosarele de înscriere se pot depune până pe 27 aprilie, la Compartimentul resurse umane şi salarizare, însă, pentru a fi acceptaţi în concurs, candidaţii trebuie să întrunească o serie de condiţii esenţiale. Aceştia trebuie să fie absolvenţi, cu diplomă, de studii universitare de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor administrative şi să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum nouă ani.

Pentru mai multe informaţii privind documentele necesare înscrierii în concurs, condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească şi bibliografie, cei interesaţi pot accesa site-ul oficial al Prefecturii. Relaţii suplimentare se pot obţine de la Compartimentul resurse umane şi salarizare al Instituţiei Prefectului, la telefon 0236/462739, interior 29035.

ALTE LOCURI DE MUNCĂ: Se caută pedagog

Citit 3604 ori Ultima modificare Duminică, 10 Aprilie 2016 20:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.