Două posturi libere în administraţia locală

Două posturi libere în administraţia locală
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pe portalul propriu, Primăria municipiului Galaţi anunţă că organizează concursuri de recrutare pentru ocuparea a două funcţii publice de execuţie vacante, în cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Galaţi.

Pentru postul de consilier, clasa I, grad debutant la Serviciul de Închirieri, Concesiuni şi Vânzări Terenuri Proprietatea Municipiului, se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul administrativ, juridic, economic sau al ingineriei. Proba scrisă este programată pe data de 14 noiembrie 2016, la sediul Primăriei, iar ulterior se va desfăşura interviul.

Pentru postul de inspector, clasa I, grad asistent la Serviciul Autoritate Tutelară, Asistenţă Persoane cu Handicap se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, administrative. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă şi vechime în specialitatea studiilor superioare de lungă durată necesare exercitării funcţiei publice de minimum un an. Proba scrisa este programată pe 10 noiembrie 2016, la sediul Primăriei, unde, ulterior, se va desfăşura şi interviul.

Pentru ambele posturi, dosarele de concurs se depun la sediul Primăriei municipiului Galaţi din strada Domnească nr. 38. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul municipalităţii sau la telefon 0236.307.713.        

Citit 3549 ori Ultima modificare Duminică, 16 Octombrie 2016 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.