Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Duminică, 11 noiembrie, de la ora 18,00, va avea loc, la Daily Pub, premiera filmului "Badminton Love". Este vorba de un scurtmetraj realizat în cadrul atelierelor creative Kinelink în colaborare cu Asociaţia Papillon. Cu o echipă care cuprinde mai mulţi gălăţeni, filmul surprinde povestea unui grup de adolescenţi care trec printr-o aventură plină de încurcături, răsturnări de situaţie şi umor. Din distribuţie fac parte Ariana Gîrneaţă, Alexandru Benţea, Raluca Mihăilă, Andrei Călina, Daria Comănescu, Radu Balaur. Regia aparţine lui Victor Mihăilescu, scenariul lui Radu Horghidan, iar trainer de actorie a fost Iustin Turcu.

Citit 803 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Noiembrie 2018 20:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro