REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI "8 Martie"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul  concursului "8 Martie" este  TRUSTUL DE PRESA DUNAREA DE JOS SA, cu sediul in  Galati, str. Domneasca nr. 68, inregistrata la Registrul  Comertului sub nr.  J17/ 426/ 1991, reprezentata prin director general – Ing. Cristina Cocu, numita in cele ce urmeaza "Organizatorul".

2.DURATA SI REGULAMENTUL CONCURSULUI
1.1 Concursul se va desfasura in  perioada 17 – 29.02. 2012, prin intermediul cotidianului  ’’ Viata Libera” pe teritoriul judetului Galati.
1.2 Prezentul regulament este intocmit de catre organizator si va fi afisat  pe pagina de web  www.viata-libera.ro Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament fara nici un fel de anunt prealabil, urmarind astfel buna desfasurare a concursului.
1.3 De asemenea, regulamentul va fi disponibil in copie in mod gratuit oricarui solicitant pe adresa:  Galati, str. Domneasca nr. 68
1.4 Toate premiile oferite in cadrul acestui concurs trebuie sa fie revendicate in maxim 2 zile de la publicarea  numelor castigatorilor in cotidianul ’’Viata Libera’’.

3. DURATA CONCURSULUI SI ARIA DE DESFASURARE
1.1         Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament.
1.2    Participantii la concurs si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de organizator prin intermediul prezentului regulament, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si a eventualilor  castigatori.
1.2    Campania  de promovare a concursului va fi efectuata in perioada 14 - 16.02. 2012 si va fi publicata in paginile cotidianului ’’Viata Libera’’.
1.3    Taloanele  de participare la concurs vor fi publicate in cotidianul  ’’Viata Libera’’  in intervalul  17 - 29.02. 2012 in paginile cotidianului  ale cotidianului.
1.4    O inscriere la concurs este considerata valida daca plicul a fost expediat pe cale postala sau adus personal la  sediul redactiei si  contine 8 taloane decupate din ziar, corect si complet completate.
1.5    Ultima  zi de primire a plicurilor de concurs este 6.03.2012, ora 12,00 .

4. PARTICIPANTII
1.1    Concursul este deschis participarii doamnelor si domnisoarelor, cu exceptia angajatelor societatii organizatoare precum si a membrilor familiilor acestora.
1.2    Taloanele de concurs  vor putea fi obtinute prin decupare din cotidianele  Viata Libera editiile din perioada 17 - 29.02.2012.
1.3    Este permisa participarea cu un continut, corect si integral completat.  Pot participa mai multe plicuri, daca fiecare in parte respecta conditiile de participare.
1.4    Prin completarea si expedierea taloanelor de participare, participantii isi exprima acceptul pentru termenii si conditiile de participare din prezentul regulament.
1.5    Participantii accepta, daca castiga, sa le fie publicat numele pe  www.viata-libera.ro  si in cotidianul Viata Libera  - forma tiparita  si daca este necesar si in alte medii de informare.
1.6    In ziua extragerii vor fi preluate  toate plicurile existente in urna,  vor fi numerotate in coltul din dreapta sus, cu pixul si apoi vor  fi asezate in ordine crescatoare intr-o caseta din lemn.
1.7    Pentru tragerea la sorti sunt  folosite  un numar de 10  bile din plastic, fiecare avand in  interior un biletel cu numere de la zero la noua. Bilele mentionate sunt asezate intr-un  bol din sticla. . Se folosesc bilele doar în cazul în care sunt mai puţin de 500 de plicuri, în cazul în care sunt mai multe, urna se desigilează de faţă cu participanţii şi se extrag plicurile de către o persoană desemnată de către organizator, apoi acestea se validează de faţă cu publicul.
1.8    Operatiunile descrise la  punctul 1.6 si 1.7 se vor efectua in holul redactiei cotidianului Viata libera.  Tragerea la sorti  se va efectua cu public si in prezenta persoanei responsabile cu desfasurarea concursului desemnata de organizator. Extragerea se face de catre persoanele din  public. Persoana care extrage  bilele,  va efectua atatea  extrageri  pana va forma un numar de  2 sau 3 cifre,  cuprins intre unu si  ordinul numarului de plicuri existente.
1.9    Validarea numerelor extrase se realizeaza prin identificarea plicului cu numarul  extras si desfacerea acestuia in fata publicului. Tot in fata publicului se desface plicul identificat, se numara taloanele, se verifica datele de pe talon sa fie complete si se intocmeste un tabel cu castigatorii.
1.10    In editia  din ziua urmatoare tragerii la sorti, se va publica numele  castigatorilor precum si data, ora si locul cand  se va efectua premierea. Premierea va fi asigurata de  persoana  responsabila desemnata de  organizator.
1.11    Inmanarea premiilor este un eveniment public. Participarea  la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor si fotografiile lor sa poata fi facute publice si utilizate in mod gratuit in materiale foto, audio si video de catre organizator.

5. PREMIILE CAMPANIEI
1.1    Fondul de premiere al acestui concurs este 1.350  lei.
1.2    Extragerea va avea loc pe data de 6.03.2012, ora 13,00.
1.3    Structura premiilor este urmatoarea:
-    1 Premiu – sedinta impachetare cu aur – 250 lei
-    1 Premiu – abonament fitnes + aerobic (1 luna, nelimitat) – 200 lei
-    1 Premiu – abonament zumba + salsa (1 luna, 8 sedinte) – 150 lei
-    3 Premii – cate o sedinta „schimbare de look” în valoare de 250 lei = 750 lei
1.4    Premiile nu se pot compensa in bani.
1.5    Organizatorul  nu acorda termen de garantie, de utilizare  pentru produsele oferite
 
6. RIDICAREA PREMIILOR CASTIGATE IN CADRUL LOTERIEI PUBLICITARE
1.1  Castigatorii  desemnati prin tragere la  sorti sunt asteptati in  holul redactiei   cotidianului ’’Viata Libera’’ din Galati, str. Domneasca nr. 68, in data si la ora  publicata in cotidian.
1.2 In momentul  ridicarii  premiilor castigatorii sunt obligati sa prezinte documentul de identitate, o copie dupa acesta si sa semneze procesul verbal de predare primire. Premiile nu se pot acorda in cazul intampinarii refuzului castigatorilor de a furniza datele  de identificare, copia dupa documentul de identitate si semnarea procesul verbal de predare primire.
1.3 Numele castigatorilor urmeaza sa  fie afisate  si pe siteul  www.viata-libera.ro .
1.6    Premiile neridicate de catre castigator in termen de 2 zile de la data publicarii in cotidianul Viata Libera revin organizatorului, iar castigatorul pierde dreptul de atribuire a premiului.
1.7    Organizatorul  nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii  care  se considera  necastigatori ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

7. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
1.1 In conformitate cu legislatia in vigoare, organizatorul este obligat sa publice numele castigatorilor si premiile acordate in cadrul acestui concurs pe site-ul   www.viata-libera.ro .
1.2 Prin simpla participare la concurs si comunicarea datelor personale organizatorului, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de organizator, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale dupa terminarea prezentului concurs.
1.3 Participantul are dreptul: la informare, acces la date, la interventie asupra datelor, la opozitie, de a nu fi supus unei decizii individuale si de a se adresa justitiei. Organizatorii le pot solicita participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, denumirea/numele si prenumele lor. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere.
1.4 Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului.

8. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOŢIONALE
Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora conform legii, inclusiv in cazul imposibilitatii organizatorului din  motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.
Organizatorul poate anula concursul. Participantii vor fi  informati cu privire la acest lucru prin intermediul paginii web si a altor posibile mijloace de comunicare. In acest caz, organizatorul nu este raspunzator fata de participanti pentru daunele provocate.

9. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promoţionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


TRUSTUL DE PRESA DUNAREA DE JOS SA
Intocmit
Mioara Manaila
Director Promovare Dezvoltare

Aprobat
Ing. Cristina Cocu
Director General

Citit 4756 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.