VOTEAZĂ Selfie Pet!

VOTEAZĂ Selfie Pet!
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Participă la CONCURSUL cu premii Selfie Pet, prin care îți poți face vedetă animalul de companie, la care câștigi hrană, accesorii și/sau consultații veterinare.

În perioada 1-20 septembrie, am primit la Redacție, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. fotografii cu preferații dumneavoastră. E momentul să vă convingeți prietenii să-i voteze.

Cum se înregistrează votul: intrați pe galeria SelfiePet Vot, de mai jos, alegeți poza preferată și votați dând click pe inimioara din dreapta-sus.

Votul pentru luna septembrie se închide pe 30 septembrie, la ora 12 noaptea. CÂȘTIGĂTORII lunii septembrie vor fi anunțați pe 3 octombrie, în ediția print a cotidianului ”Viața liberă”.

Puteți trimite în continuare fotografii cu animalele dumneavoastră de companie pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau direct la sediul din Strada Domnească, nr. 68. Concursul va continua până la 1 noiembrie și va desemna lunar, prin vot, 3 câștigători.

Prin urmare, citiţi cu atenţie Regulamentul de concurs postat pe www.viata-libera.ro, începând cu 10 iunie 2017, cumpăraţi ziarul „Viaţa liberă” şi uimiţi-i pe toţi cu un Selfie Pet!

Sponsor: Melodin Cabinet veterinar & Pet Shop, B-dul Oțelarilor, nr.32, telefon 0745907724.

IATĂ care sunt vedetele lunii august, la Selfie Pet! - CLICK AICI

VEDEȚI mai jos participanții lunii septembrie:

Citit 8972 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Septembrie 2017 08:14