VOTEAZĂ Selfie Pet!

VOTEAZĂ Selfie Pet!
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Participă la CONCURSUL cu premii Selfie Pet, prin care îți poți face vedetă animalul de companie, la care câștigi hrană, accesorii și/sau consultații veterinare.

În perioada 1-20 august, am primit la Redacție, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. fotografii cu preferații dumneavoastră. E momentul să vă convingeți prietenii să-i voteze.

Cum se înregistrează votul: intrați pe galeria Votează Selfie Pet, de mai jos, alegeți poza preferată și votați dând click pe inimioara din dreapta-sus.

Votul pentru luna august se închide astăzi, 31 august, la ora 12 noaptea. CÂȘTIGĂTORII lunii august vor fi anunțați luni, 4 septembrie, în ediția print a cotidianului ”Viața liberă”.

Puteți trimite în continuare fotografii cu animalele dumneavoastră de companie pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau direct la sediul din Strada Domnească, nr. 68. Concursul va continua până la 1 noiembrie și va desemna lunar, prin vot, 3 câștigători.

Prin urmare, citiţi cu atenţie Regulamentul de concurs postat pe www.viata-libera.ro, începând cu 10 iunie 2017, cumpăraţi ziarul „Viaţa liberă” şi uimiţi-i pe toţi cu un Selfie Pet!

Sponsor: Melodin Cabinet veterinar & Pet Shop, B-dul Oțelarilor, nr.32, telefon 0745907724.

IATĂ care sunt vedetele lunii iulie, la Selfie Pet! - CLICK AICI

Citit 7506 ori Ultima modificare Duminică, 03 Septembrie 2017 11:56