VOTEAZĂ Selfie Pet!

VOTEAZĂ Selfie Pet!

Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
1 comentariu

Participă la CONCURSUL cu premii Selfie Pet, prin care îți poți face vedetă animalul de companie, la care câștigi hrană, accesorii și/sau consultații veterinare.

În perioada 1-20 august, am primit la Redacție, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. fotografii cu preferații dumneavoastră. E momentul să vă convingeți prietenii să-i voteze.

Cum se înregistrează votul: intrați pe galeria Votează Selfie Pet, de mai jos, alegeți poza preferată și votați dând click pe inimioara din dreapta-sus.

Votul pentru luna august se închide astăzi, 31 august, la ora 12 noaptea. CÂȘTIGĂTORII lunii august vor fi anunțați luni, 4 septembrie, în ediția print a cotidianului ”Viața liberă”.

Puteți trimite în continuare fotografii cu animalele dumneavoastră de companie pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau direct la sediul din Strada Domnească, nr. 68. Concursul va continua până la 1 noiembrie și va desemna lunar, prin vot, 3 câștigători.

Prin urmare, citiţi cu atenţie Regulamentul de concurs postat pe www.viata-libera.ro, începând cu 10 iunie 2017, cumpăraţi ziarul „Viaţa liberă” şi uimiţi-i pe toţi cu un Selfie Pet!

Sponsor: Melodin Cabinet veterinar & Pet Shop, B-dul Oțelarilor, nr.32, telefon 0745907724.

IATĂ care sunt vedetele lunii iulie, la Selfie Pet! - CLICK AICI

Citit 6462 ori Ultima modificare Duminică, 03 Septembrie 2017 11:56