Ai o afacere? Fă-te cunoscut în Germania!

Ai o afacere? Fă-te cunoscut în Germania!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Considerată motorul Europei, Germania a devenit şi devine în fiecare zi „acasă” pentru mii şi mii de români. Adaptarea într-o ţară străină nu este deloc simplă! Pentru toţi cei care au nevoie de o mână sigură de ajutor, există www.romaningermania.ro jurnalul informativ (on-line) pentru românii din Germania. Acest proiect media, dezvoltat de jurnalişti independenţi membri ai diasporei româneşti, oferă o paletă largă de informaţii românilor aflaţi pe teritoriul german, cetăţenilor germani de origine română care doresc să se întoarcă în ţară ori să găsească oportunităţi de investiţii în România, dar şi românilor care au inclus Germania în planurile lor de muncă, de studii sau de întemeiere a unei familii.

Site-ul www.romaningermania.ro, auditat trafic.ro, poate deveni locul de promovare pentru firmele care vor să devină cunoscute în ţara cu cea mai puternică economie din Europa. Fie că este vorba de firme de transport, de turism, edituri care oferă dicţionare şi manuale de conversaţie în limba germană, societăţi care intermediază contracte de muncă în Germania, mici firme de transport ori de coletărie, cititorii site-ului romaningermania.ro pot deveni clienţii lor.

Oportunitatea de a avea reclamă pe un site dedicat comunităţii româneşti din Germania nu este deloc de neglijat. Potrivit statisticilor oficiale, conaţionalii noştri sunt pe locul doi în topul străinilor care doresc să muncească aici, iar numărul românilor care vin să-şi clădească o viaţă nouă în Germania sau ca să le ofere o un viitor sigur şi bun copiilor şi familiilor rămase în ţară este în continuă creştere.

Citit 2333 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iunie 2012 22:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.