Superpremii la zar! Campionat românesc de table la Roma

Superpremii la zar! Campionat românesc de table la Roma
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanul Silviu Damaschin, preşedintele asociaţiei „Amici Stranieri”, organizează primul campionat de table de la Roma, cu premii fabuloase: excursii, bilete de avion şi telefoane. Campionatul va avea trei etape, care se vor desfăşura în zilele de 21 iulie, 4 august, 8 septembrie şi apoi finala, pe 15 septembrie. După fiecare etapă, se vor califica în finală primii patru clasaţi.

Marele premiu constă într-o vacanţa de şapte zile la Ibiza, premiul al II-lea este o minivacanţă de două zile la Veneţia, premiul III este un bilet de avion dus-întors pe ruta Roma-Bucureşti, iar prima menţiune este un telefon Nokia. Locurile următoare, până la zece, vor primi premii de consolare.

Acest campionat este începutul unor acţiuni sportive şi culturale pe care asociaţia şi-a propus sa le organizeze pentru românii din Roma. "Când am candidat pentru un loc de consilier de circumscripţie la Roma, am promis că indiferent de rezultat o să mă dedic comunităţii. Începem cu acest campionat de table, inedit, zic eu, în urma cererii multor români din Roma pe care-i cunosc”, a declarat Silviu Damaschin.

Citit 2005 ori Ultima modificare Duminică, 28 Iulie 2013 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.