Training pentru proiectele Galaţiului

Training pentru proiectele Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sinaia a găzduit, în perioada 25-30 octombrie, cursurile cu tematica „Perfecţionarea procesului de scriere şi implementare a proiectelor de accesare a fondurilor europene”, susţinute de lectori ai Organizaţiei Internaţionale a Muncii (ILO), cu sediul la Geneva. Iniţiativa acestui eveniment a aparţinut Patronatului IMM-urilor Galaţi, după cum ne-a declarat preşedintele PIMM, Marian Filimon.

Pentru realizarea acestor cursuri, ILO foloseşte propriul institut de training din Torino (Italia), lectorii acestuia fiind actorii principali pentru instruirea unui număr de 15 persoane din Galaţi şi 10 din Călăraşi”.

Din oraşul nostru a participat personal specializat de la Consiliul Judeţului, Primărie, AJOFM, din învăţământ, organizaţii patronale şi sindicale, reprezentanţi ai unor societăţi comerciale ce au ca obiect de activitate consultanţa în domeniul proiectelor.

Trebuie să amintim buna colaborare cu Organizaţia Internaţională a Muncii, care, iată, continuă, după ce în 2008 delegaţii din cele două judeţe au participat, la Paris, la o documentare privind libera iniţiativă, sprijinirea acesteia ca o condiţie esenţială a dezvoltării economice şi sociale”, ne-a declarat şeful PIMM Galaţi.

Citit 1213 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.