Nimic pe gratis pentru Distrigaz

Nimic pe gratis pentru Distrigaz
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Banul jos, că are de unde! *

La recenta  şedinţă a Consiliului Local, un singur proiect de hotărâre a fost scos de pe ordinea de zi pentru că aleşii au refuzat să-l dezbată şi să-l voteze.

Proiectul viza atribuirea în folosinţă gratuită a unui teren de patru metri pătraţi societăţii Distrigaz Sud - Regionala Galaţi. Terenul era oferit gratis doar pe durata existenţei staţiilor de protecţie catodică necesare pentru protejarea reţelei locale de gaz metan.

Prima supărare a aleşilor a fost că persoana care ar fi putut explica de ce e nevoie de acest transfer, directoarea Direcţiei de Gestiunea Patrimoniului, Mariana Vrânceanu, lipsea, aşa cum de regulă face la toate şedinţele de Consiliu Local. Aleşii erau aşa de supăraţi că unii au propus chiar să o cheme de acasă să dea explicaţii.

Viceprimarul liberal Mircea Cristea (FOTO) a fost primul care s-a pronunţat împotriva proiectului de hotărâre. Liberalul a atras atenţia că, potrivit presei centrale, Distrigaz se află pe locul 3 într-un top al societăţilor comerciale care fac cei mai mulţi bani.

Întrebarea lui Cristea, însuşită şi de ceilalţi aleşi „De ce să-i dăm terenul gratis?”, a rămas fără răspuns aşa că proiectul a fost amânat pentru data viitoare, altfel risca respingerea.

Citit 1141 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.