Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a efectuat peste 240 de controale în primul semestru al anului la marii operatori din domeniul energiei electrice și din domeniul gazelor naturale, aplicând amenzi contravenționale în valoare de 3,5 milioane de lei. La operatorii din domeniul energiei electrice, autoritatea a efectuat 137 de acțiuni de control, încheind 100 de procese-verbale de constatare şi sancționare și aplicând 165 de amenzi contravenționale în valoare de 1,869 milioane lei. În domeniul gazelor naturale, ANRE a efectuat 106 acțiuni de control, încheind 70 de procese-verbale de constatare şi sancţionare și aplicând 58 de amenzi contravenționale în valoare de 1,675 milioane de lei. Tematicile acțiunilor de control desfășurate la marii operatori au vizat, printre altele, modul în care au fost respectate dispozițiile legale privind: racordarea la rețele; mentenanța; întocmirea programului de investiții în raport cu starea tehnică a rețelei precum și realizarea investițiilor programate; înființarea punctelor unice de contact, facturarea, preluarea apelurilor telefonice și informarea clienților.

Citit 882 ori Ultima modificare Luni, 09 Septembrie 2019 19:13

1 comentariu

  • postat de alina Marți, 10 Septembrie 2019 22:44 81.196.64.*** Link la comentariu
    0
    2

    In satul Costi, jud Galati, astepti peste un an bransamentul la gaze. Conducta se afla in fata portii mele si deja astept de aproape un an sa vina. Teava in curte o am , dar lipsesc cei 3 metri de conducta , de la bransament pana la limita de proprietate. Rusine!!!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro