Risc de blocaj în industria alimentară

Risc de blocaj în industria alimentară

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară solicită Guvernului adoptarea unor măsuri de sprijinire a sectorului alimentar, în contextul crizei coronavirusului. "Riscul ca unele fabrici din industria alimentară să-şi oprească activitatea este foarte mare în această perioadă, deoarece acest lucru se va întâmpla la primul angajat depistat pozitiv cu coronavirus. Deocamdată, companiile şi-au făcut propriile reguli de combatere a contaminării, dar acest lucru nu poate suplini pe deplin lipsa unui plan integrat, la nivel naţional, de prevenţie. Sunt încă multe întrebări la care antreprenorii din industria alimentară aşteaptă răspunsuri din partea Guvernului, iar cu cât ele vor veni mai repede, cu atât sectorul va avea mai puţin de suferit", precizează sindicaliştii. Drept urmare, sindicatele solicită demararea unor consultări cu Executivul pentru adoptarea celor mai potrivite măsuri pentru păstrarea continuităţii în industria alimentară.

Citit 954 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2020 15:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro