Risc de blocaj în industria alimentară

Risc de blocaj în industria alimentară
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară solicită Guvernului adoptarea unor măsuri de sprijinire a sectorului alimentar, în contextul crizei coronavirusului. "Riscul ca unele fabrici din industria alimentară să-şi oprească activitatea este foarte mare în această perioadă, deoarece acest lucru se va întâmpla la primul angajat depistat pozitiv cu coronavirus. Deocamdată, companiile şi-au făcut propriile reguli de combatere a contaminării, dar acest lucru nu poate suplini pe deplin lipsa unui plan integrat, la nivel naţional, de prevenţie. Sunt încă multe întrebări la care antreprenorii din industria alimentară aşteaptă răspunsuri din partea Guvernului, iar cu cât ele vor veni mai repede, cu atât sectorul va avea mai puţin de suferit", precizează sindicaliştii. Drept urmare, sindicatele solicită demararea unor consultări cu Executivul pentru adoptarea celor mai potrivite măsuri pentru păstrarea continuităţii în industria alimentară.

Citit 1487 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2020 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.